maanantai 30. syyskuuta 2013

Tunnelukkotesti

Tein tosiaan tollasen testin lähinnä ihan huumorimielessä täällä, ja vertailin sitten niitä tuloksia prosentteineen tältä sivulta löytyviin selityksiin. Avasi oikeesti aika hyvin. Listaan tähän ne, joiden prosentit oli yli 50. Oikeestaan syy miks julkasen tämän tänne, on se, et ehkä se auttaa mun lähipiiriä ymmärtämään mua. Tai itseä koko tekstin lukeminen ja tulkitseminen. En tiedä.

Uhrautuminen 99.6 %
Uhraat omat tarpeesi toisten tarpeille, muuten koet syyllisyyttä. Olet vastuunkantaja. Kuuntelet muiden ongelmia mutta et puhu omistasi.
- Totta

Rankaisevuus 96.0 %
Olet ankara itsellesi ja näet vain virheesi ja puutteesi. Et salli itsellesi heikkoutta. Voit olla rankaiseva myös läheisillesi, kuten lapsillesi.
- Totta, mutten rankaise muita.

Pessimistisyys 96.0 %
Olet murehtija, joka pelkää etukäteen kaikkia mahdollisia murheita. Kun asiat ovat hyvin, se tuntuu väliaikaiselta. Huomiosi kiinnittyy kielteisiin seikkoihin. Pelkäät virheitä.
- Totta.

Alistuminen 94.6 %
Sinusta tuntuu, että pitää olla mieliksi läheisille, jopa ventovieraille. Vältät konflikteja ja myönnyt, vaikka et haluaisi. Et ilmaise omia tarpeitasi, annat muiden päättää ja piilotat tunteesi, varsinkin vihan. Patoutunut viha purkautuu passiivisesti, esimerkiksi juoruiluna ja viivästelynä.
- Ei ehkä niinkään totta, jollain osin ehkä.

Riittämätön itsekontrolli 94.0 %
Olet impulsiivinen etkä jaksa keskittyä pitkään mihinkään, niinpä asiat jäävät usein kesken. Sinun on vaikea hallita halujasi ja tunteitasi. Et mieti seurauksia ja siksi joudut konfliktiin auktoriteettien kanssa. Voit ilmaista vihasi raivokohtauksina.
- Mä ja raivokohtaukset? Ennenkuulumatonta.

Tunnevaje 93.5 %
Uskot että kukaan ei rakasta ja ymmärrä sinua, kuten haluaisit. Välttelet ehkä rakkaussuhteita tai rakastut kylmään, pidättyvään ihmiseen tai ihmiseen, joka ei ole saatavilla. Odotat että rakastettusi lukee ajatuksesi, vaikka et ilmaise niitä.
- Totta, välttelen rakkaussuhteita.

Ulkopuolisuus 88.8 %
Välttelet sosiaalisia tilanteita koska tunnet itsesi ulkopuoliseksi. Kuitenkin kaipaat osallisuutta. Tunnet itsesi ehkä erilaiseksi, etkä tiedä mitä sanoisit. Jännität esiintymistä.
- Totta.

Vajavuus 87.3 %
Koet itsesi arvottomaksi. Puhut itsestäsi ehkä vähättelevästi ja olet kriittinen itseäsi kohtaan aivan kuin häpeäisit itseäsi. Et paljasta tarvitsevuuttasi. Koet muiden sanat usein kritiikkinä. Saatat itse olla kriittinen ja vähättelevä muita kohtaan, sillä pohjimmiltasi hyökkäät silloin omaa vajavuuttasi vastaan.
- Totta.

Vaativuus 82.7 %
Olet vaativa itseäsi kohtaan. Tuntuu ettei mikään riitä. Saat stressiä ja unettomuutta, kenties verenpainetta tai vatsahaavan koska ponnistelet niin paljon. Rentoutuminen on vaikeaa samoin kuin elämästä nauttiminen. Elämä on suorittamista. Silti saavutuksista jää vain tyhjä olo. Olet usein ärtynyt ja lyöt laimin ystäviä ja läheisiä.
- Totta, mutten kuitenkaa ole ärtyny tai pura oloani muihin.

Kaltoin kohtelu 79.0 %
Ihmiset ovat sinulle uhka: pelkäät että sinua käytetään hyväksi, haavoitetaan tai huijataan. Sinun on vaikea luottaa muihin. Epäilet että läheisetkin pettävät sinua. Et päästä ketään helposti lähellesi ja testaat ihmisiä. Kuitenkin saatat viehättyä juuri hyväksikäyttäjistä.
- Totta, erittäin vaikee luoda uusia ihmissuhteita, koska tosi vaikee luottaa.

Epäonnistuminen 74.0 %
Sinun on vaikea ilmaista tunteitasi, varsinkin välittämistä. Kontrolloit itseäsi. Todennäköisesti sisälläsi on paljon tukahdutettuja tunteita, kuten vihaa. Pelkäät että se purkautuu hallitsemattomasti.
- No kyllä mä uskon, et mun välittäminen näkyy. Mut heikkoutta vaikee toki näyttää.

Hyväksynnän haku 73.3 %
Haluat olla pidetty ja siksi yrität miellyttää muita, vaikka et pitäisi heistä. Teet sitä, mitä luulet muiden odottavan sinulta ja mukaudut muiden tahtoon. Saatat hankkia menestystä ja statusta, jotta sinua arvostettaisiin. Sinun on vaikea arvostaa itseäsi: muiden arvostus on sinulle peili.
- Totta, joskus.

Hylkääminen 63.5 %
Menetyksen pelko ohjaa elämääsi. Uskot, että läheisesi kuolevat tai jättävät sinut ja se voi saada sinut takertumaan heihin. Siksi voit olla mustasukkainen ja kontrolloiva. Tavallisetkin erotilanteet ahdistavat. Tulkitset herkästi, että toinen on aikeissa erota. Saatat uhkailla erolla testataksesi toista.
- Jollain tapaa totta, kyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti