sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Jauhantaa tai jotain siihen suuntaan

Yön aikana tuli täyteen 3000 kävijäkertaa. Hauskaa. Puol vuotta aikalailla blogi ollu pystyssä, ja kaikennäköstä on mahtunu mukaan. On ollu hyviä ja huonoja aikoja sekä mulla et blogilla, mut tässä ollaan. Hengissä, kumpikin. Toisaalta jännää ajatella miten ihmiset kiinnostuu musta. Onko sit se, et tutut lähinnä lukee tätä ihan kiinnostuksesta mun vointiin. Epäilen, et mä olisin niinkään kiinnostava ihminen. Ehkä tuntemattomat lukee sitten sen takia, et tuon itseni jotenki kiinnostavasti julki ja helposti lähestyttäväks. Kerron aika paljon henkilökohtasia asioitani, joista voisin puhua lähes kenelle vaan. Blogihan on julkinen. Mut kertaakaan en oo saanu kuulla mitään huonoja juttuja. En siitä, et blogi olis paskaa täynnä tai sit jotain paskapuhetta itestäni blogin puheiden perusteella. Hieno juttu. Tosin eiköhän se oo se julkisuus mikä sen sitten toisille tekee. Kateelliset ihmiset tai muuten vaan vittumaiset käy muuten vaan pilaamassa toisen päivän ihan vaan muuten vaan.

Lukijat ei sinänsä oo noussu, toki alussa niitä oli tosi vähän. Edellisessä blogissa korkein lukijamäärä oli 7, joten hauska sinänsä tietää, et uus blogi on saanu yli kaksinkertasen suosion. Tarkotan sitä, et puolen vuoden aikana lukijoita oli 7 ja kävijämäärä jotain 1500 luokkaa. Toki sillon kerroin enemmän päivistäni ja paskasta olostani enkä niinkään mistään muusta. Silti, kyseinen blogi sisälsi älyttömästi kuvia ja musiikkia. Jännää ajatellakin. Voisko kuitenkin se, et pidän tän sisällön omalaatusena mut kuitenkin ulkoasultaan siistinä, tehdä tän ilmiön? Toisaaltahan kauneuteen & trendeihin ja/tai kuviin painottuvat blogit on suosittuja. Facebookin sivuilla tykkäyksiä on tällä hetkellä 41. Suurin osa taitaa olla kavereitani, jotka sitä kautta seuraa, eikä niinkään bloggerin.

Mä en koe mitään tarvetta tulla suosituks tai sillain. Jotenkin tuntuu siltä, et ihmiset ymmärtää mua paremmin, kun lukee mun blogia. Jos tuntuu, etten jaksa puhua, käsken kääntyä blogin puoleen. Täällä kuitenki lukee lähinnä kaikki siitä miten voin.


Lisäsin tohon oikeeseen palkkiin kyselyn. Siihen sitten voi laittaa toivettansa. Ihan aihetoiveitakin voi heittää kommenttiboksiin. Youtubessa on muutama uus video, voin tähän laittaa linkit niihin. Toisessa esitellään pupu ja toisessa on mun ja Mixun kuvia. :3

Say hey to Gandalf !   &    Mixu ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti