tiistai 16. lokakuuta 2012

Porilaiset hoi !

Katoin just tossa ekan jakson sellasesta sarjasta kuin Olipa kerran. Siinä yhdistyy tavallaan oikea elämä ja sadut. Katsokaa! Ite koukutuin ja jään innolla odottamaan jatko-osia! Se tulee neloselta, joten jakso loytyy Ruudun sivuilta.


Meillä muuten alko muutaman tyypin kanssa pienimuotonen projekti. Tarkotus olis siis tän mun asuinkaupungin Porin nuorten palveluja parantaa tai tuoda jo olemassa olevia tuoda enemmän julki. Tavotteena on saada nuorille enemmän tarjontaa halvemmalla ja saada nuorten äänet kuuluviin. Viinallahan ihmiset paikalle tulee, se on vissi. Mut tarviiko aina pitää hauskaa viinan parissa? Entäs ne nuoret, jotka ei viinaan aio edes koskea?

Oma henkilökohtanen tavotteeni on tässä projektissa saada itseni helposti lähestyttäväks ihmiseks, niin et mua on helppo lähestyä oli asia sitten mikä tahansa. Mua ei oo koulutettu terapeutiks, mut osaan silti ohjata oikeeseen paikkaan jos sellasta asiaa jollain olis. Kuitenkin toivosin, et nyt tän projektin avulla nuoret uskaltais avata suunsa entistä helpommin ja myös me saatais nuorille tarjottua vapaa-ajan viettoon mahdollisuuksia laajemmalta alueelta niitä esiin tuoden. Myös niitä halvempia vaihtoehtoja. Kaikilla ei ole varaa maksaa lapsensa soitto-/tanssitunteja tai muita harrastuksia.

Eli jos olet porilainen, alle 30-vuotias ja olet kiinnostunut aiheesta, muhun voi ottaa yhteyttä kommentilla (voit laittaa esimerkiksi sähköpostisi - en siinä tapauksessa julkaise kommenttiasi), mun facebook-profiiliin viestiä laittamalla tai ihan vaikka blogin omalla Facebook-sivulla.

Kaikki ideat ja toiveet ovat tervetulleita ja jokainen otetaan huomioon. En voi kuitenkaan luvata mitään, mut lupaan yrittää parhaani!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti