torstai 29. elokuuta 2013

Toivepostaus: Ärsyttää

Kokoan nyt tähän itseäni ihmisessä ärsyttävät jutut. Ei niinkään syvällisesti, vaan ihan vaan vittuuttani valittaen.

Miljoona samanlaista kuvaa jossain sosiaalisessa yhteisössä. On ihan pakko ottaa 10 kuvaa siitä auton moottorista ja laittaa jokavitunikinen kuva nettiin, ihan niinkun se yks ei riittäis. Ja sit on näitä jotka ottaa itestänsä sataneljäviismiljoonaa kuvaa ja laittaa monta täysin samanlaista kuvaa, joissa siis ehkä pään asento hieman muuttuu, mikäli oikeen tarkkaan mittailee ja arvioi.

Idiootit liikenteessä, eli itsekkäät ja sit vastapainoks liian varovaiset. Joo pakko tulla sieltä kolmion takaa niin perkeleen lujaa, et siinä ehtii saada just ja just minisydärin. Tai sit nää ihmiset jotka puksuttaa 50 km/h alueella sitä 30 km/h varsinkin sillon, kun olis oikeesti vähän niinkus kiire. Ja ohituksessa on käyny itellä niin, et ei oo takanaoleva tykänny jonon vauhdista ja on kiilannu mun eteeni. Sit se on siinä koko matkan ajan puksuttanu sitä samaa vauhtia mitä munki takana, välillä hitaampaakin. Hoi järki?

Päälle puhuminen yksinkertaisuudessaan. Ärsyttää niin maan perkeleesti, kun vaik kerrot jotain älyttömän hauskaa juttua tai purat pahaa mieltäs ja sit toinen kesken kaiken "nii sillon mäkin joskus.....".. Kyllä mä tykkään kuunnella, mut mä odotan sitä myös toiselta osapuolelta.

Iltasin pörräävät mopot ja -autot. Mikään ei oo yhtä ärsyttävää, kun oot just saamassa unen päästä kiinni, nii sit joku mopo pärisee pihalla perässään popittamisen tärisemisestä aiheutuvan lahoamisen pisteessä oleva mopoauto.

Mikä teitä ärsyttää? Samoja tuntemuksia, kun mulla? Lisättävää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti