tiistai 4. joulukuuta 2012

Päivät 10 & 11

Ensin näytän miten muokkasin listaa, päiville 26-31 saa ehdottaa jotain!

Päivä 10 – Sisarukseni
Päivä 11 – Tällä viikolla
Päivä 12 – Unelmani
Päivä 13 – Mieleisin muistoni
Päivä 14 – Mieleisin syntymäpäiväni
Päivä 15 – Tässä kuussa
Päivä 16 – Tämä järkyttää minua
Päivä 17 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Päivä 18 – Tämä saa minut itkemään
Päivä 19 – Ensimmäinen harrastukseni
Päivä 20 – Pelkään
Päivä 21 – Suosikkipaikkani
Päivä 22 – Ikävöin
Päivä 23 – Tähän pyrin
Päivä 24 – Soittolistallani
Päivä 25 – Ensimmäinen harrastukseni

Päivä 10 - Sisarukseni

Mulla on niitä kolme. Nuorin on 10-vuotias, jos en väärin muista. Se on sellanen ujo poika. Seuraavaks tulee mun iki-ihana pikkusisko. Jollain tapaa kivaa kuinka läheisiä me ollaan, vaikka ikäeroo onkin 6 vuotta. Me vietetään suht paljon aikaa yhdessä, käydään leffassa, shoppailemassa yms. Sisaruksista vanhin on mun isoveli, joka on nyt 20-vuotias. Se on vähän sellanen vajakki joka tietää kaiken ja voin tuntee itteni erittäin tyhmäks keskustellessani asioista sen kans. LOL.

Päivä 11 - Tällä viikolla

Ei kai mitään erikoista. Poikaystävä valmistu lukiosta ja on nyt sitten ylioppinut. Huomenna sillä olis jotain juhlantynkää, johon ehdin vaan piipahtamaan, kun on eräs tärkee meno mihin oon jonottanu jo kuukauden. Harmillista sinänsä. Mut uskon vahvasti, et me juhlitaan vielä joskus sen valmistumista jostain muusta koulusta.

Alotin tänään kunnon treenaamisen huomattuani, etten enää sovi mekkoon, johon jo kesälläkin oli vaikeaa sopia. Otin tavotteeks, et ens kesänä mahdun siihen niin, ettei tee ees vaikeeta. Ja se on hyvä tavote, koska kesällä on taas ties minkälaista juhlaa, niin on sitten upea mekko päällä. Noin upeita kun harvassa on, ja se on myös syy siihen, miksi siihen haluan mahtua. Tää pikkupulla vähän mäyssänny jotain herkkuja liikaa ja unohtanu liikkuu tarpeeks. No nyt tulee muutos. Kunhan liikkuu enemmän, ku syö niin se on hyvä. Ja herkkuja rajoitetusti, ei niitä poistaa tarvi. Joskus on lupa herkutella.


Lähtökohta:

Rinta: 88 cm
Vyötärö: 76 cm
Lantio: 94 cm
Reisi: 55 cm
Käsivarsi: 28 cm
Sääri: 33 cm



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti