tiistai 20. marraskuuta 2012

Kuinka noloa !

Kerron nyt muutamista noloista / kiusallisista tilanteista joita itselle on tapahtunut tai tapahtuu usein.

Kassalla

1. Oon kerännyt kauheen kasan ruokaa ja juomaa ja otetaan vaikka vessapaperitkin kehiin. Hintaa tulee joku 40 e. Oon antamassa pankkikorttiani, mut tajuan, et se on kotona toisen takin taskussa. Panikoin ja katon käteiset. Käteistä ei ole kuin hädin tuskin 20 e. Siinä sitten nousee jo puna poskille ja koitan selittää, et mulla on pankkikortti kotona ja rahaa liian vähän. Kassatäti ystävällisesti kysyy, et otetaanko jotain pois, samalla kuin ihmiset tuhisevat ja huokailevat jonossa. Siinä yleensä tahdon tilanteesta mahdollisimman pian pois ja sanon palauttavani ostokset paikoillensa. Kassatäti kuitenkin alkaa vielä itse pakkaamaan niitä kassiin sitä varten, et voin tulla uudelleen. Siinä tilanteessa tulee olo, ettei kehtaa tulla takasin.

2. Sama tilanne kuin äskeisessä, mut pankkikortti ei toimi, koska vetää viimeisiään. Siinä sitten selittelet, et kyllä siellä rahaa on. Onneks kyseiseen kauppaan jossa tää käy usein, on tullu uusi kortinlukija.

Bussissa

1. Pyörittelin joskus sormusta sormessani bussin takaosassa. Tottakai se sormus tippu ja lähti vierimään. Lopun voitte kuvitella.

2. Mennessäni bussiin joskus nään jonkun puolitutun. Moikataan ja yleensä toinen kyselee, että miten menee. Istun siinä vaiheessa hänen viereensä, koska takaa koittaa tulla väkeä ja olis aika epäkohteliasta lähtee kesken keskustelun. Tietenkin perus - vastaan, et eipä mitään kummallista, päivä kerrallaan. Samaa kuuluu hänelle. Sitten siinä molemmat hiljaa ollaan vierekkäin ja ilmaa vois leikata veitsellä. Mitä toiselta kyselemään, kun ei tiedä ihmisestä mitään. Jossain vaiheessa jompikumpi sanoo, et ompa kamala sää. Sää pelastaa aina, rikkoo jään. Erittäin kiusallista. Muutaman tälläsen tilanteen jälkeen oon vaan ruvennu kävelemään kylmästi ohi. Paljon parempi vaihtoehto.

Random

1. Selitän innoissani jotain juttua, ihan törkeen hauskaa. Vaikka jotain noloa kömmähdystä mitä oli sattunu edellisenä päivänä. Sit kun oon selittäny sen ja repeen ihan totaalisesti, niin toinen on ihan kujalla ja kysyy, et mitä mä sanoin.

2. Sit kun alan selittään sitä uudelleen, niin toinen ei tajuu mitä hauskaa siinä oli. Juttu menetti siis hauskuutensa.



Näitä on ihan älyttömästi ja tulee mieleen varmasti myöhemmin lisää, et voin tehä toisen osan. Pian nousee kirppis pystyyn. ; )



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti