torstai 27. kesäkuuta 2013

Korttitalo

Sammutan valot
vedän verhot tiukasti
se kesän ulos karkottaa
Haluan olla hämärässä tässä,
ettet nää kun mua satuttaa
Poltat mua kuin kynttilää ilman ilmaa,
etkö nää kun vierellesi tukehdun

Tää korttitalo romahtaa yksi kortti kerrallaan,
kun seinät kaatuu voiko mua ees enää pelastaa?
Yksi kortti kerrallaan tää korttitalo romahtaa
enkä talon raunioon tahdo asumaan

Huominen,
silloin tuuletan mun huoneen
pahat muistot suljen laatikkoon
Avaimen aion piilopaikkaan piilottaa 
ja kesään muuttaa asumaan
Mut syliis vielä kerran jään
tänne harmaan hämärään
ja itken yhden kyyneleen

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Burn

RAWWWRRRGGH. Helpotti. Mistä mä alottasin...

Tää on vain ja ainoastaan mun mielipiteeni.

Tämä on vloggaaja. Ei oo tehny viel paljoo vlogeja, mut on blogannu jonkin aikaa. Tai oikeestaan siirtyny bloggaamisesta vloggaukseen. Ja oikeesti, mä tykkäsin tän tyypin blogista, vaik se välillä valittikin mitä turhimmista asioista (kuten minäkin). Se jatkaa toimintaansa vlogeissa. Oikeesti, ensimmäisten videoiden jälkeen sen suosio nousi siis ku piikki, ja mä oon sitä mieltä, et se on noussu jo vähän sen päähän. Tai ei välttämät päähän, mut johonkin ainakin. Videoiden laatu on musta alkanu menee aika lujaa alaspäin ja ne huononee vaan, ehkä siks koska odotan parempaa tuntien sen blogin laadun. Ja se, et niitä aiheita revitään vaikka kommentoijista tai valittajista, ei niinkään mistään välttämättä suurta ihmislaumaa koskevista asioista. Ennen se oli sitä, se puhu asiaa, eri tavalla asiaa. Ja tää ihminen alkaa mun silmissä ainakin tippumaan alaspäin ja viimisimmätkin kateudenrippeet on tainnu jo tippua pois. Alkaa jopa vähän säälittämään.

JA sit must tuntuu, et mun silmät alkaa palaa joka ikine kerta, kun nään jonku 13v teinilissun kommentin "Oon sun tosifani minkä ikäne oot onks sul sisaruksii SANO MUL TERKKUJA VIDEOLLA"

BURN IN HELL

Ja jatkuu.

Oikeestaan mul on ollu tänään hyvä päivä. Kanin kans meil on ollu tosi kivaa, on ollu lämmin päivä, ja kävin Yyteris uimassaki. No joo, on mua oikeesti vituttanuki yks asia. Meinaan minkä helvetin takia tarvii unohtaa kaverit, ku alkaa parisuhteeseen? HUOH. Liian moni unohtaa kaverit ku tulee se ihkuihanakultsipuppeli taloon < 33333333333

Nyt ku alko miettimään nii mua vituttaa moni asia. Ah mikä ämmä mä oon.